Heart@Work Advies staat voor “werken met je hart”. Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers die met hun “hart” werken, productiever, flexibeler en vrolijker zijn. Medewerkers die dit uitstralen naar de klant toe maken een goede indruk. Een simpel, maar mooi voorbeeld zijn de foto’s hieronder.Grappig hé? Hoeveel een foto kan zeggen zonder dat daarbij één woord gezegd is?

Wij kunnen u advies op maat geven of dit nu gaat om een totale nieuwe strategie of om de punten op de “I” te zetten. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een gesprek met ons aan.

Werkwijze Heart@Work Advies
Bij Heart@Work Advies werken wij met als uitgangspunt “continu verbeteren”. Een organisatie is voortdurend in beweging, dit betekent dat er binnen de organisatie ook continu verbetert kan worden.

Wij werken met drie aandachtsgebieden:


Deze drie aandachtsgebieden moeten evenveel aandacht krijgen. Op deze manier houdt u de organisatie in balans. Voor elk aandachtsgebied hebben wij meet instrumenten, zodat u een helikopterview krijgt over uw organisatie. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak.